huMagyar srSerbian

Szolgáltatásaink

Projektmendzsment szolgáltatás csomagok

Biztos minőség szolgáltatás csomag

Ha Ön olyan projektgazda, aki rendelkezik ugyan saját projektmenedzsment csapattal, azonban az európai uniós projektek adminisztratív végrehajtásában kevesebb tapasztalattal bír, akkor a Biztos minőség szolgáltatásunk ideális választás. A sikeres projektek érdekében a fent említett informatikai és know-how támogatáson túl az Ön és csapata által elkészített anyagok uniós szakembereink ellenőrzésén esnek át.

Prémium szolgáltatás csomag

Ha Ön és cége a projekt megvalósításának adminisztratív részleteivel nem kíván házon belül foglalkozni, akkor Prémium szolgáltatás csomagunk a legmegfelelőbb választás az Ön számára. Ennek köszönhetően a projektmenedzsment feladatokat teljesen kiszervezheti egy olyan szervezetnek, ahol a projekt professzionális lebonyolítása biztosított. Mindezt úgy, hogy közben minden fontos döntésben továbbra is szabad kezet kap.

Projekt válság-menedzsment

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy az EU által társfinanszírozott projektek lebonyolítása nehéz és sok összetevős feladat. Egyes esetekben előfordulhat, hogy a legjobb kezekben lévő projekt véghezvitele során is gondok lépnek fel. Cégünk, támaszkodva munkavállalói több éves pályázatkezelési és lebonyolítási tapasztalatára vállalja, hogy megvalósítási, elszámolási, vagy egyéb problémával küzdő projektjének rendbetételében tanácsadási szolgáltatást nyújt.

A cég alapítói, és munkatársai mind a kedvezményezetti, mind a támogatói intézményrendszer oldalon uniós végrehajtásban jártas, és elismert szakértők.

Dokumentumkezelés

Munkatársaink együttes és összehangolt tevékenysége révén dokumentumkezelési, iratrendezési szolgáltatásunk az alábbi területekre terjed ki:

  • iratrendezés, iratanyagok feldolgozása
  • dokumentum digitalizálás
  • egyedileg fejlesztett, iratrendezési szoftverbe történő feltöltés
  • elrendezés irattári dobozokba
  • dokumentumtárolási, irat nyilvántartási szolgáltatás
  • iratselejtezés
  • levéltári beszállítás előkészítése
Szolgáltatásunk elsősorban a pályázatok menedzsmentje során keletkezett dokumentumok, iratanyagok gondozásában nyújt segítséget Önnek, mely a pályázatkezelésben évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek és az iratrendezésben jártas szakképzett munkaerő együttes munkája eredményeként valósul meg, de nagy hozzáértéssel vállaljuk egyéb iratok rendezését is.