Tevékenységeink

Tevékenységeink

Élelmiszeripari kutatások

Korábbi élelmiszeripari kutatási tevékenységünkre alapozva vállaljuk élelmiszeripari K+F szolgáltatások nyújtását megbízóink számára.

Széles körű tudással rendelkezünk a gabona és gyökérzöldségek feldolgozásának technológiájával kapcsolatban. Elméleti és gyakorlati ismereteink segítségével mód nyílik a gyártástechnológiák korszerűsítésére, különös tekintettel az anyag- és energiahatékonyságra és korszerű termékek létrehozására. Megbízás alapján vállaljuk termékek fejlesztését, továbbá kidolgozzuk a hozzá kapcsolódó gyártástechnológiát kísérleti üzemi szinten, majd közreműködünk az ipari adaptációban és megvalósításban.

Szolgáltatásaink az alábbi területen:

  • Gyártástechnológiai kutatás-fejlesztés és innováció
  • Termék- és technológiafejlesztés
  • Szakértői tanácsadás

Élelmiszer feldolgozás

A TriDev Kft. kiemelt célja, hogy élelmiszeripari feldolgozó kapacitását létrehozza és a közeljövőben dinamikusan bővítse. Jelenleg a megvalósítás fázisában van a kisteleki telephelyünkön egy gyökérzöldség feldolgozó üzem kialakítása, amely innovatív technológiákkal a korszerű feldolgozást, a vállalatirányítást, a raktározást és anyagmozgatási kapacitásokat is magában foglalja. A hatékony gyártási tevékenység és a környezetvédelem szempontjainak figyelembe véve napelempark kerül telepítésre, valamint hőszivattyús technológia is kialakításra kerül a beruházás során.